100 spänn rikare....

...kom precis på att det är dag fem i majsexperimentet... Jag drar mig till minnes att en vän - Hamstern - var så tvärsäker på att jag inte ens skulle klara FEM dagar med bara majs att han satsade 100:- på det... Jag tog vadet utan att blinka(som att gå all-in pre-flop med AA)...

Så, om inget oförutsett inträffar närmsta timmarna så kan jag inkassera en hundring!

Inte illa... Inte illa alls!



Kommentarer
Postat av: David aka Hamstern

Imponerande det måste jag erkänna:) Trodde aldrig du skulle klara av 5 dagar med din majs-diet! Men när kommer bilderna??!! ;)

2006-07-09 @ 18:00:56
Postat av: Farzad

Fortsätt kämpa för guds skull!!
Men jag har en fråga(som alla som jag berättar om experimentet för ställer till mig/dig), varför just 12 dagar?
Vad ska jag svara bastarderna?

Jusste, det där med att värma majset med en smörklick och salt är jättepopulärt i Iran fast de har även med krydda och rör om. Det brukar vara grillkrydda, chili(?), salt & peppar och lite annat men man kan ta lite det man vill eller gillar. Vissa har t.ex. Dill i den "röran".

Kämpa på!

FORZA GLI AZZURRI!!

Postat av: Kocken

Kunde ge mig fan på det! Att majs med smör o salt också var en Iransk "uppfinning"... ja, jävlar!

2006-07-10 @ 17:06:27
Postat av: " Greek"

Du kan ju alltid äta majset som du har bajsat ut =) de kanske blir godare då : )

2006-07-11 @ 00:31:12
Postat av: "Han som går med putande mage"

Dagens blogg?

2006-07-11 @ 15:04:24
Postat av: "Han som går med putande mage"

Till "Greek": OMFG!!!!!!

2006-07-11 @ 15:09:39
Postat av: Jerry

Kära läsare, Markos har ätit en hamburgare!!

2006-07-11 @ 15:41:54
Postat av: Kocken

Vart är världen på väg?
Zidane får psykbryt och skallar motståndare...
Italien blir världsmästare...
Bensinpriset snart 13 kronor/litern...
Och så dråpslaget! Markos avbryter majsandet! Och det med en simpel hamburgare... Kunde väl ha gjort det med lite klass... En riktig biff eller så...

2006-07-11 @ 16:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback