48 timmar igen...

Nej, det är inte Nick Nolte och Eddie Murphy i en risig uppföljare... Jag har ätit tio burkar majs på två dygn ännu en gång... En sjättedel av experimentet - en tredjedel av det förra misslyckade försöket... Hur ska det gå?

Denna gång hände det oundvikliga på den tionde burken - det var varken kul eller gott att knapra majs längre... Det är nu kampen börjar, det är nu uppmuntran behövs - supertack till kycklingben, vixie och Åsnan som peppat i kommentarer - tack till Fredja som peppat i GB:en - ni som peppat muntligt och på sms får ett gemensamt TACK!

Hur ska jag börja? Inatt när jag var uppe och kikade på NBA-basket kände jag en tryckande känsla i buken, det var dags för bajsning... Jag hade förstås inga majs-förväntningar, men TROR NI INTE DET VAR BÅDE ETT OCH TVÅ majskorn där bland resten av exrementerna... JO! succé direkt kan man säga...

Annars har det varit en LÅNG dag med två träningar som coach och en träning som spelare, vilken slutade med kramp i båda vaderna... Majs och prestation trängs inte i samma mening!

Imorgon behöver jag nog börja krydda majset - kanske till och med äta ur tallrik... Här har jag lite funderingar - när slutar en grönsak vara just en grönsak och blir en krydda... Grillkrydda innehåller paprika, lök och vitlök... Hur små bitar måste det vara för att inte vara en annan grönsak(som jag inte får äta) - alltså hur stor får en krydda vara? Kan jag riva vitlök i majset? Måste det vara pulver? Får jag inte ens krydda? Detta är svåra frågor som ska behandlas med största varsamhet - tacksam för all hjälp!

Roll the Majs!

Ps. bloggen handlar ju inte om min vikt, men vägde in mig på 84.6 (-1.5)!!!

Mini

Kommentarer
Postat av: Bromsen

Kryddor i olika former borde vara ok. Riven/pressad vitlök påverkar förmodligen inte resultatet från avgasröret, så jag ser inga problem med att krydda lite. Lycka till med det fortsatta experimentet!

2008-03-05 @ 18:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback